Sunday 14 October 2012

33η Ανάρτηση. Ένα 'ελαφρύ' πρωινό...

Πρωϊνό: Όπως λέει και η φίλη μου η Αθηνά η διαιτολόγα, είναι το σπουδαιότερο γεύμα της ημέρας. Για αυτό αποφάσισα να ακολουθήσω κατά γράμμα την συμβουλή της και να 'επενδύσω' σε ένα καλό πρωινό!

Οφείλω βέβαια να ομολογήσω ότι τις καθημερινές προτιμώ τον ύπνο από το φαγητό. Δηλαδή, προτιμώ να κοιμηθώ 10-15 λεπτά παραπάνω και να πάρω κάτι μαζί μου την ώρα που τρέχω να προλάβω το τρένο για να φάω. Γούστα είναι αυτά!

Φροντίζω αυτή μου την αδυναμία στον ύπνο να μην την λέω στη διαιτολόγο της παρέας γιατί εκνευρίζεται και με κατσαδιάζει...

Το πρωινό σήμερα ήταν τεράστιο και πεντανόστιμο. Φάγαμε το τυπικό αγγλικό πρωινό (ναι αυτό με το μπέικον, τα μανιτάρια, τα φασόλια και τα αυγά) με βάση pancake! 



Νομίζω ότι στις φωτό μπορείτε να διακρίνετε για τα καλά για τι μέγεθος μιλάμε! Γίγας!


Και επείδη πιστεύουμε βαθιά(!) στη σπουδαιότητα του πρωινού, είπαμε μετά το αλμυρό να ακολουθήσει και γλυκό!  pancake με αχλάδια, παγωτό βανίλια και κανέλα! 



Αχ! Σε λίγο θα κατρακυλάω στις πλαγιές!

More Gadgets

2 comments:

  1. Ύστερα από δοκιμή τα περασμένα Χριστούγεννα που βρέθηκα στην Αγγλία μπορώ να πω ότι μου άρεσε σαν πρωινό (το παραδοσιακό English Breakfast)αλλά το βρήκα πολύ βαρύ!!
    :)
    Μαρίνα (http://efimaridasblog.eu/)

    ReplyDelete
  2. Η αλήθεια είναι πως είναι κάπως βαρύ αλλά μερικές φορές είναι ότι πρέπει για το κρύο!!!

    ReplyDelete