Saturday 18 August 2012

21η Ανάρτηση. Private Swiss Party

Ε ότι η αφεντιά μου θα πήγαινε και στο Private Party της Ελβετίας ένεκα της συμμετοχής της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες ούτε που το περίμενα...

Μα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Καθότι γνωστό στην οικουμένη, το Λονδίνο φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στα πλαίσια των Αγώνων πολλές χώρες έχουν δημιουργήσει τα αντίστοιχα 'Σπίτια Φιλοξενίας' (ναι υπήρχε και ελληνικό, κάτι διάβασα για ένα σκάνδαλο αλλά δεν είμαι και σίγουρη). Σε αυτά που λέτε τα National Hospitality Houses η κάθε χώρα προσπαθεί να ξεναγήσει τους τουρίστες στις ομορφιές της και να τους δελεάσει να την επισκεφθούν.

Μιας και η είσοδος στα περισσότερα σπίτια είναι δωρεάν, αποφασίσαμε το γνωστό παρεάκι να ξεχυθούμε στους δρόμους του Λονδίνου και να επισκεφθούμε όσες περισσότερες χώρες μπορούσαμε.

Πρώτη στάση η Δανία! (Θα ακολουθήσει αντίστοιχο post λίαν συντόμως) Και εκεί που καθόμασταν αμέριμνοι και απολαμβάναμε το κρασάκι μας να τος και ένας τουρίστας απο το Βιετνάμ, μεγαλωμένος στην Αυστραλία που τώρα ζει στην Δανία ως γιατρός να μας πιάνει κουβέντα.

Για να μην τα πολυλογώ, μας λέει ο 'φίλος' ότι έχει έρθει για τους Ολυμπιακούς χωρίς παρέα και αν θα μας πείραζε να έρθει μαζί μας για το υπόλοιπο της βραδιάς. Συμφωνήσαμε και εμείς και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι της Ελβετίας..

Φάγαμε, ήπιαμε και αποφασίσαμε να 'την κάνουμε' για τα σπίτια μας (είχε περάσει και η ώρα) ώσπου μας λέει ο φίλος να τον περιμένουμε γιατί κάτι ήθελε να ρωτήσει την κοπέλα στην είσοδο. Περιμένουμε και εμείς, περιμένουμε...Θα είχε περάσει κανένα δεκάλεπτο..είχαμε ήδη βαρεθεί και να σου τον μέσα στην καλή χαρά. Έχει prive πάρτυ η χώρα και είμαστε λέει όλοι καλεσμένοι!!

Τι τους είπε, πώς τα κατάφερε και μας έμπασε μέσα παραμένει άλυτο μυστήριο. Σημασία έχει ότι το πάρτυ ήταν σούπερ! Πολλά ποτά και άφθονη σοκολάτα!!

 Και τώρα αν κοιτάξω στις τσέπες μου βρίσκω ακόμα σοκολατάκια Lindt!!!


Και άλλες χώρες σύντομα στους δέκτες σας!!!

More Gadgets

No comments:

Post a Comment